YUKARI
Türksit Çağrı Pro Oyuncu Koltuğu Gri
Türksit Çağrı Pro Oyuncu Koltuğu Gri
  • Marka: Türksit
  • Stok Kodu: 8690130458073
Yorumlar (0)
  • 4.515,75
STOKTA VAR
  • Favori Ürünlerinize Ekleyin
  • Fiyatı düşünce haber ver

ÜRÜN AÇIKLAMASI

ÜRÜN MODEL ADI TÜRKSİT ÇAĞRI PRO OYUNCU KOLTUĞU 

 

Metal İskelet, 3D hareketli kol, Yüksek dansite sünger ve dayanaklı amortisör

 

 

ÜRÜN RENKLERİKırmızı - Sarı - Yeşil - Mavi - Gri - Pembe - Turuncu 

 

ÜRÜN ÖLÇÜLERİ 

 

Toplam Yükseklik 131 cm

 

Sırt Yüksekliği 80 cm

 

Oturma Yüksekliği 50 - 60 cm

 

Kolların Yerden Yüksekliği 68 - 78 cm

 

Oturma Genişliği 51 cm

 

Kollar Dıştan Dışa Genişlik 67 cm

 

Derinlik 51 cm 

 

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ%100 Yerli üretim ( Koltuklarımızın tüm parçaları fabrikamızda üretilmektedir ) 150 derecelik açıyla arkaya doğru yatar, kilitlenir 3D hareketli kollar ( sağa-sola, yukarı-aşağı ve ileri-geri ) Çalışma ergonomisine uygun dayanıklı ve kullanışlı kolçaklar Yüksek dayanıklı uzun ömürlü oturum süngeri. Uzun ömürlü ve kuvvetli amortisör Geniş ve sağlam yıldız ayak Kolay ve zahmetsiz kurulum 

 

GARANTİ SÜRESİ 2 Yıl YEDEK PARÇA Yedek Parça Tedarik Garantisi Sağlanmaktadır. ( Ücreti karşılığında )

 

KULLANIM ŞARTLARI Makam-Yönetici-Oyuncu Koltuklarımız ve Çalışma-Personel-Sekreter-Öğrenci Koltuklarımız Uluslararası normlara göre üretilmiştir. Ürün üzerinde yapılan ergonomi ve dayanıklılık testleri sonucu ürün ilgili kategoride listelenmiş ve buna en uygun şekilde fiyatlandırılmıştır. Bu nedenle dayanıklılık testi üst sınırları üzerindeki şartlara kolayca maruz kalabileceği kurumsal ve ticari alanlarda özellikle çoklu (bir kişiden fazla, genel kullanıma açık) kullanıma maruz kalması durumunda garanti kapsamı dışında kalacaktır. Bu gibi durumlarda garanti şartlarında belirtilen ücretsiz değişim ve tamir ve parça değişimi söz konusu olamayacağı gibi ancak ücret karşılığı satış sonrası hizmeti verilebilecektir.

 

ÜRÜN KURULUMUÜrünlerimiz demonte (kurulu olmadan) kutulu halde teslim edilmektedir. Kargo için hazırlanan özel kutular içinde kurulum için gerekli tüm malzemeler mevcuttur. Ek olarak sadece tornavida gerekebilir. Kolay ve hatasız kurulum için parçaların üzerinde numaralar bulunmaktadır. Montaj kılavuzunu takip ederek kolayca kurabilirsiniz. Ürün kurulumu için 2 kişi tavsiye edilmektedir.

 

BAKIM VE TEMİZLİK Nemli bir bezle temizlenebilir. Detarjan gerektirmez. Su ve sıcak ile uzun süreli temasından kaçının.

 

KOLİ BİLGİSİÜrün 1 Koliden oluşmaktadır

 

TESLİMAT SÜRESİ Siparişleriniz de kargo ile gönderilen ürünler, sipariş tarihinden itibaren 3 ile 5 gün içerisinde üretilir ve adresinize teslim edilmek üzere kargoya verilir. Teslimat adresinin merkeze olan uzaklığı teslimat süresinde değişikliğe neden olabilmektedir. Bu gecikmelerden firmamız sorumlu değildir. Ürünleri teslim alırken paketleri kontrol ediniz, hasarlı veya yırtık paketleri lütfen teslim almayınız, teslim almadığınıza dair tutanak tutturunuz. Hasarlı paket teslim aldığınızda olabilecek sıkıntılardan firmamız sorumlu değildir.